skola-300

Influenciat pel concepte de funcionalisme (Escola Bauhaus, 1920) Danès Moviment Modernisme va asseure les bases de la nova percepció del disseny de mobiliari en la postguerra. Més que mai abans, “disseny” es va convertir en la combinació de dues línies inseparables: aspecte funcional i realització estètica. Gràcies a la producció en massa eficaç que redueix els costos generals, els mobles es va convertir en una part clau del dia a dia de la vida naixent societat de classe mitjana.
Concepte principal era utilitzar les noves tecnologies, preservant els mètodes de fabricació clàssics. Combinant tots dos, els dissenyadors es van centrar en el procés de producció que s’ha simplificat de manera significativa. Com a resultat, les tendes van ser inundats per productes atractius i d’alta qualitat. La producció en massa també va permetre dissenys únics de mitjan segle que estigui disponible a l’estranger.
Danès Modernisme és clarament un dels moviments de disseny més icònic al segle 20. No és d’estranyar el seu mobiliari del dia a dia ple de simplicitat minimalista i estètica pura bellesa està sent adorat fins i tot dècades després de la seva primera aparició.
Mitjos Font: Dkds.dj, 2015