HISTÒRIA

Des de la seva fundació en 2010, DaVint Design (Danish Vintage Design) s’ha especialitzat en la recol·lecció i restauració de mobiliari Mid-century Modern per a clients privats. L’objectiu és portar-nos de tornada la bellesa de dissenys icònics del segle passat, els quals, malgrat dècades des de la seva creació, romanen irresistibles.

L’equip de DaVint Design es lliura en cadascuna de les peces amb especial atenció per identificar les necessitats de la mateixa i restaurar-la fins a recrear el seu estat original el màxim possible, ja que cada peça original ho mereix.

A més, l’equip de DaVint Design explora un nou angle de percepció dels dissenys clàssics il·luminant el concepte d’atemporalitat. Les seves eines de redissenyo, tals com els seus acabats pintant parts de la fusta o les seves minimalistes potes­basi de ferro, s’han convertit en alguna cosa popular i molt desitjat entre els amants de l’estil.

GALERIA MOBLES

Gràcies a la seva professionalitat i destresa artesanal, es va crear ràpidament una xarxa de clients que va animar als seus amos (l’equip DaVint) a obrir una tendeixi­galeria de mobles moderns a Barcelona. Gran obertura a la fi de Juny 2015.

DaVint Design
Trading Furniture Gallery
Calle Sicília 151
08013 Barcelona
Spain

Horari d’Obertura
Dimarts–Dijous–Dissabtes: 10 – 14 & 16 – 21
Dimecres–Divendres: 16 – 21

O demani cita aquí
+34­697­71­08­76
info@davintdesign.com

Comparteix aquesta història, escull la teva plataforma!