TRANSPORT I LLIURAMENT

Una cop realitzada la teva comanda, rebràs una confirmació per e-mail. Els teus béns seran preparats en el període màxim de 4 dies hàbils o laborals, amb la màxima cura per garantir la seva màxima seguretat durant el viatge.
Els càrrecs de transport, maneig i embalatge estan basats en els costos actuals establerts i poden variar si aquests costos ho fan (per favor, faci el seu càlcul a partir de la taula afegida més a baix o contacti amb nosaltres per calcular la quota exacta). Els seus productes triats poden ser enviats a qualsevol lloc de la UE, els Estats Units i Canadà. Per a altres destinacions, per favor contacti amb nosaltres via e-mail.

Tots els productes són enviats via UPS/ FedEx. Quan el nostre missatger rebi el paquet, vostè rebrà un e-mail que conté el nombre de seguiment i els detalls relatius a l’enviament. El producte serà enviat a l’adreça facilitada en la seva comanda. Si es realitza un canvi d’adreça per part seva, vostè haurà de notificar-ho de seguida abans que el paquet sigui enviat. Els productes paletitzats seran lliurats només a la porta de casa seva. No podem oferir-li el descarregar o dipositar els paquets dins de la seva casa, degut a que les companyies de distribució no inclouen en el seu segur l’entrada dels seus repartidors en una propietat privada.
La fallada en el lliurament per no ser possible l’accés del repartidor en la seva propietat, a causa de la grandària del producte o per l’absència del seu propietari en la data acordada, pot produir un recàrrec. Per favor, pari esment a qualsevol comunicació per part de la companyia missatgera.

Una vegada el missatger arribi fins a vostè, revisi el seu producte davant del missatger per comprovar l’absència de possibles danys en el susdit. En cas que el producte estigués danyat, li recomanem rebutjar el lliurament. És més, si la caixa està danyada, vostè haurà d’escriure „Caixa danyada“ en la nota de lliurament del repartidor abans d’acceptar els nostres productes. Això és a causa de raons del segur del mateix. En cas contrari, vosté estarà deixant constància que el producte ha arribat en perfectes condicions i nosaltres ja no tenim cap manera de reclamar per danys a la companyia missatgera.

Els preus mitjans aproximats per producte/destinació es veuen reflectits abaix. Per favor, contacti amb nosaltres per obtenir una quota exacta del seu enviament/lliura.

 

EU US / CA Other
SHIPPING TYPE
Insurance included
Surface / Sea Mail
Up to 3 Weeks
Air Mail
Up to 10 Working Days
Surface / Sea Mail
Up to 3 Weeks
Air Mail
Up to 10 Working Days
Surface / Sea Mail
Up to 3 Weeks
Air Mail
Up to 10 Working Days
Ítem extra-pequeño.
Hasta 0,2 m³ (Alto*Ancho*Profundidad)
not available € 87 not available € 212 not available € 224
Ítem pequeño
Hasta 0,5 m³ (Alto*Ancho*Profundidad)
€ 106 € 353 € 344 € 487 € 518 € 610
Ítem mediano
Hasta 0,8 m³ (Alto*Ancho*Profundidad)
€ 159 € 565 € 507 € 812 € 917 € 829
Ítem grande
Hasta 1 m³ (Alto*Ancho*Profundidad)
€ 154 € 706 € 619 € 1,015 € 1,130 € 1,036
Ítem extra-grande
Hasta 1,3 m³ (Alto*Ancho*Profundidad)
€ 187 € 918 € 795 € 1,319 € 1,460 € 1,346

 

 

CANCEL·LACIONS

Vostè pot cancel·lar la seva comanda en un període de 24 hores des del moment en què la seva comanda va tenir lloc. Per cancel·lar la seva comanda, vostè ha de notificar-nos-ho escrivint a la nostra adreça de contacte, indicant el seu nom i nombre de comanda.

DEVOLUCIONS

En cas que vostè canviés d’opinió i volgués retornar una comanda una vegada li va arribar en perfectes condicions, serà la seva responsabilitat la devolució dels béns en *prístinas condicions per a la seva venda. Vostè es farà responsable de la devolució dels productes i de qualsevol cost associat. Totes les devolucions han de ser assegurades contra danys de missatgeria en valor al preu original de venda de cada producte.

Si vostè no retorna els béns en el període de 14 dies després del rebut dels mateixos, el seu dret de cancel·lació serà revocat.

Una vegada que els béns han arribat a DaVint Design, en condicions, s’efectuarà un reemborsament total, excloent el càrrec original de transport.

Per favor, no dubti a contactar amb nosaltres en: davintdesign@hotmail.com